
خیریه مهرلیلا رسالت خود را همچون سال های گذشته خدمت رسانی به کودکان می داند، کودکانی با شرایط کم توان جسمی و ذهنی، مبتلا به سرطان و بیماری های خاص، بی سرپرست و بد سرپرست هستند.
در تاریخ ۹ بهمن ماه، فوتبال هنرمندان به نفع خیریه مهرلیلا با حضور چهره های سرشناس هنر و فوتبال ایران برگزار شد. این رویداد که با استقبال پرشور خیرین و حامیان نیکوکار همراه بود، گامی مؤثر در تامین مایحتاج شب عید عزیزان تحت پوشش این خیریه محسوب می شود.
این برنامه با دعوت هومن جوادی و با نیت کمک به تامین نیازهای اساسی خانواده های کم بضاعت برپا شد. با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، این حرکت انسان دوستانه فرصتی فراهم کرد تا افراد بیشتری در این امر خیر سهیم شوند و حمایت خود را به نیازمندان نشان دهند.
چهره های مطرح عرصه فوتبال و سینما با حضور در این مراسم، حمایت خود را از فعالیت های لیلا بلوکات و تیم پرتلاش خیریه مهرلیلا اعلام کردند. این همبستگی نشان داد که با اتحاد و همدلی، می توان تاثیرات مثبت و پایداری در زندگی نیازمندان ایجاد کرد.
مبلغ ۲ هزار تومان شاید برای بسیاری از ما ناچیز باشد، اما برای یک خانواده نیازمند، می تواند گره گشا باشد. این رویداد نشان داد که با کمک های کوچک اما مداوم، می توان امید و شادی را به زندگی افراد تحت پوشش این خیریه هدیه کرد.
این برنامه با حمایت نهادها و شرکت های مختلفی برگزار شد که برخی از حامیان آن عبارتند از:
همه ما می توانیم سهمی در این حرکت نیکوکارانه داشته باشیم. کمک های مالی هرچند کوچک، اما ارزشمند، می تواند دل های بسیاری را شاد کند. شما نیز می توانید از طریق لینک زیر در این کار خیر مشارکت کنید:
این رویداد نشان داد که عشق و همدلی می تواند چراغ امیدی در زندگی افراد کم بضاعت باشد. با هم، با عشق، به رسم مهر، می توانیم آینده ای بهتر برای نیازمندان بسازیم. بیایید در این شب های عید، دستان نیازمندان را خالی نگذاریم.